fredag 16 januari 2009

Monty Phyton på youtube

Vet inte om någon annan i din närhet har uppmärksammat att Mony PHyton nu lägger upp delar av sina sketcher och filmer på youtube.

Roligt att de själva lägger upp sitt material, det både är gratis reklam för dem och stoppar säkert många från att ladda upp klipp, som är deras, med låg kvalité.

Som de själva även säger på sin egen youtube-profil:

For 3 years you YouTubers have been ripping us off, taking tens of thousands of our videos and putting them on YouTube. Now the tables are turned. It's time for us to take matters into our own hands.

Övningskört

Nu har jag precis varit ute ock kört några varv i kvarteret, jag blir bättre för varje gång. Lite svårt i början av sessionerna, men efter några misslyckade inbromsningar och kärringstopp så kommer man in i rätt rytm igen.

Kanske ska ut och köra imorgon igen, innan kalaset. Vet dock inte om jag orkar det, kanske ska åka hem till Nina på förmiddagen, om hon vill ha hem mig så klart.

Min pappa anmärkte även på att den ökade elförbrukningen kan ha att göra med värmen i mitt rum. Men jag vill ha det +20°C, inte 19°C som i resten av huset.

Nu så ska jag sätta mig och komma ikapp på lite series som jag har hamnat efter på.

Snart en vecka

Snart så har jag bloggat i en hel vecka. Det har varit kul. Jag har ersatt den tid jag spenderar den tid jag i vanliga falla la på att redigera wikipedia-artiklar, nu på att istället skriva här och göra annat, vilket har varit skönt.

Nu låter det kanske som jag ska sluta, men jag kommer att fortsätta. Planen ligger på minst ett inlägg om dagen hela året, förutom då det är omöjligt för mig att komma åt en dator eller att hinna med.

Kanske är för tidigt att fråga, men det skulle vara roligt om ni som läser skulle kunna ge tips på vad jag ska försöka tänka på, något jag kanske har skrivit som ni inte gillat eller något som ni vill höra mer om.

Men kom ihåg, konstruktiv kritik är alltid bäst.

Helgen ser ut att bli ganska lugn, ska dock på kalas hos min moster, som har fyllt 40, tuggar verkligen sönder hela helgen.

Jag här även under de senaste dagarna ändrat ganska mycket på bloggen: designen, layouten (mer uppdelad sidebar) och lagt lite reklam i botten på sidan. Jag bytte ju även design för bara a någon dag sedan och den har jag gjort några mindre förändringar på, så som att jag tog bort ramen runt inläggen och gjorde dem lite bredare.

Kebab

Kebab

Idag var det faktiskt ganska god mat, kebab.

Två lektioner till, sen helg. Gött.