fredag 6 februari 2009

Åtta blev fyra

Idag så stannade jag och Felix kvar efter skolan för att åter igen spela Eon. Klockan fyra så kom också de andra tre som skulle vara med. Efter många om och men så gick en av oss på bio med sin flickvän. Detta lämnade oss tre spelare och en spelledare. Märktes väldigt tydligt att det är bättre att köra mindre grupper när man rollspelar. Seriöshetsnivån nu när vi bara var tre kontra då vi är alla sju var enorm.

Bara för att klargöra: När vi spelar Eon, som är ett rollspel, så sitter vi runt ett bord med papper och tärningar. På papperna så står diverse anteckningar om våra rollfigurer, till exempel hur starka dem är, vilka färdigheter de har, vad de har för utrustning samt vilka språk de talar med mera.

Annars så har det varit en vanlig fredag.

Det enda nämnvärda kan väll vara att det verkar som att Nina tänker ta det som våran IT-säkerhetslärare skojade lite om på lektioen, det vill säga att om jag inte hade alla rätt på provet så skulle jag straffas med att vi (Nina och jag) inte inte ska träffas på hela lovet, på allvar. Vilket gör mig ganska nere, men förhoppningsvis så förstår hon att det var ett skämt.