onsdag 14 januari 2009

Hårdvara är roligt

Idag så köpte jag ett nytt grafikkort. Ett Asus Radeon EAH4830/HTDP 512MB. Nu har jag inte längre 50 fps när jag spelar Counter-strike: Source, nu har jag runt 240.

Att väl köpa själva kortet tog lite längre än väntat, och min flickvän, Nina, tröttnade ganska snabbt på att stå i kö på Iridion och blev lite småirriterad. Det var inte så roligt. Men när vi väl kom hem och hon fick lägga sig och vila en stund samt att hon fick lite mat i magen så blev hon gladare.

Anledningen till att jag nämner henne är för att det var hon som fick äran att byta från det gamla grafikkortet till det nya. Hon verkade i alla fall tycka att det var kul. Det var i alla fall bra för henne, så hon har åtminstone känt på hur det är nu innan vi ska sätta ihop en dator på persondators-kursen som hon och jag går.

Sen så gick även Cafésystemet som jag nämnt tidigare i bruk idag. Det verkar fungera fin fint, men dock ett fåtal funktioner som sak komplettera de som redan är med, som till exempel en mer avancerad statistiksida och möjligheten att redigera produkter.

Nja, nu blir det kanske för långt för att någon ska orka sig igenom, så jag slutar nog här för nu. Planerar att skriva minst ett inlägg till idag. Titta gärna in lite senare!