torsdag 22 januari 2009

Lost.S05E01 & Lost.S05E02

Lost är tillbaka!

Verkar som de satsar på att spotta folk som är nya till serien, och inte orkar se det tidigare säsongerna, i ansiktet. Tänker inte skriva något om vad de båda avsnitten handlar om, men kan tipsa om att det är ingen idé att ens försöka om man inte sett säsong 1-4 innan.

För övrigt så mår jag bättre nu, blir ofta så när man talar ut om sina problem, brukar i alla fall fungera för mig.

När inte ens musiken hjälper

Jag tror nog att jag har tänkt ut minst 20 sätt som jag har tänkt att börja dagens troligtvis enda inlägg, men ingen av dem har varit bra.

Man har alltid dagar som man är lite mer nere än andra, idag var en av mina sådana dagar.

Jag känner nu, när jag kommit hem och suttit och tänkt en stund att jag verkligen vill göra om hela dagen, men det går ju inte...

Främst så beror det väll på hur jag har betett mig mot andra idag, inte elakt, hoppas jag, utan mer deppigt. Men det är faktiskt svårt att verka glad när man inte ser någon mening med nått.

Jag har ännu inte kommit på varför jag har varit så nere hela dagen, men jag tror att det kan ha med att göra att jag, nästan det första jag gjorde, köpte en cola i caféet, vilket jag igår bestämde mig för att inte göra. Misslyckades, som vanligt. sÅ det får bli som jag skrev, imorgon är en nya första dagen utan cola... som även lördagen kommer att vara, och söndagen och så vidare.

Ja, jag vet, ingenting blir bättre än vad man gör det, men ibland vill man inte att det ska bli bättre, i bland känner man bara för att ge upp och låta någon annan ta hand om allt, men tyvärr så fungerar det ju inte så.

Sen fick jag, som grädden på moset, veta att min bror ska anordna ett LAN här i helgen. Sömlös helg att se fram emot! Kul.