tisdag 20 januari 2009

Dålig luft

Det är otroligt dålig luft i mitt rum just nu, var tvungen att öppna ett fönster, men då blir det kallt i stället, men hellre det än att man inte kan andas.

Sen jag kom hem så har jag inte gjort något annat än att installera program som man inte klarar sig utan på min dator, dessa är:

Som du ser så är inte listan så lång, men det tar förvånansvärt lång tid att fixa med allt, jag har till exempel bara hunnit ladda ner Photoshop och Illustrator, inte installerat, och Office paketer har jag inte ens hittat en trial på, för det är ju så man gör: man laddar ner en trial, kör i 30 dagar, avinstallerar rensar registret, installerar igen.

En 'såndär' dag

Idag är det en sån där dag som man inte är motiverad till att göra något över huvudtaget, sådana har man ibland.

På persondatorer lektionen förut idag så var vi och köpte en dator som vi en längre tid har planerat och kontrollerat. Inte en enda komponent blev den vi hade bestämt, förutom processorn, men inga andra.

Vi ska använda dator in utbildningen för att lära os att skruva ihop och kanske även isär en persondator. Anledningen till att det inte blev den vi hade planerat från början var att Misco inte hade alla delar på lager, så vi köpte datorn på Iridion istället.

Nu så ska jag ha en extrainsatt fysiklektion, och jag vill inte ble av med datorn, så...

... skriver mer sen.

Blev ingen bild heller. Får klara mig utan.